dormitor matrimonial
dormitor matrimonial
10/10/2018
bucatarie alba
bucatarie alba
18/10/2018

Design interior beneficiile pe care le ofera. Fie ca aveti de amenajat o casa sau un apartament, este de la sine inteles ca trebuie sa alocati timp, buget, energie si toata atentia cuvenita fiecarui detaliu. Daca nu aveti experienta in design interior sau in amenajarea in prealabil a unei alte locuinte, rezultatul poate fi dezamagitor. Pentru a fi siguri de succesul acestui proiect, este mai avantajos sa apelati la un designer; in randurile urmatoare punctam cateva dintre beneficiile acestei alegeri.

 

Servicii de design interior: garantia unui proiect detaliat si adaptat

Se spune ca un designer de interior imbina talentul si viziunea unui artist cu stiinta unui inginer. Cu alte cuvinte, apeland la un specialist in domeniu, aveti garantia unui proiect reusit atat din punct de vedere tehnic si functional, cat si estetic. Un designer va poate face un proiect detaliat tip 3D, va poate pregati simulari si arata moodboarduri. Acest lucru aduce dupa sine avantajul ca puteti “vizualiza” in prealabil amenajarea pe care v-o doriti. In plus, un designer va gasi solutii pentru orice tip de spatiu si va adapta proiectul de amenajare, astfel incat ulterior sa nu mai fie nevoie de interventii si schimbari in ambient.

 

Servicii de design interior: elemente de originalitate

Atunci cand apelati la un designer, amenajarea dobandeste o nota de originalitate. Specialistul in design interior imbina cu maiestrie solutii si idei personale. Aceste idei sunt imbinate cu dorintele si nevoile proprietarilor. De aici rezulta un ambient distinctiv, personalizat si reprezentantiv pentru utilizatori. Pentru a se ajunge la un astfel de rezultat, proprietarii trebuie sa ofere cat mai multe detalii despre preferintele lor, despre stilul de viata si nevoile practice.

 

Servicii de design interior: buget corect calculat si economie de timp

Amenajarea unei locuinte implica timp, pe care proprietarii nu il pot mereu aloca, stres, multe drumuri in magazinele de profil si un buget care trebuie distribuit corect. De multe ori, acestia nu cunosc stilurile de amenajare, materialele care se utilizeaza in amenajari; nici tehnicile si tehnologiile folosite pentru montarea finisajelor. In schimb, cand se lucreaza cu un specialist, acesta ofera consultanta, de la planificarea spatiului si pana la cele mai trendy solutii de design interior. Apoi, supervizeaza lucrarile, iar calitatea acestora va fi superioara. Nu in ultimul rand, bugetul va fi folosit corect, in functie de nevoi si prioritati.