randari design interior

design bucatarie
design bucatarie
04/10/2018
apartament de lux
apartament de lux
04/10/2018

Randari design interior

Randari3d: „procesul de preluare a informatiilor digitale (volume, texturi, lumini, etc.) introduse intr-un mediu grafic de modelare 3D, programabil, si de convertire a acestora in imagini finale, vizibile ca imagine pe monitor sau pe hartie” (www.roarhitect.ro). In ultimii ani softurile de grafica 3d au evoluat foarte mult. Astazi, se pot crea imagini 3d care, daca sunt realizate in mod profesional. Aceste imagini fac dificila diferentierea intre o imagine 3d si o fotografie, chiar si pentru cei mai experimentati profesionisti.

Randari 3d

In design interior aceste randari sunt extrem de utile celor implicati intr-un proiect de design. Prin intermediul acestora se reuseste  crearea unei imagini foarte realiste asupra felului in care va arata respectivul proiect de design la finalul procesului de implementare. Acest tip de imagini fotorealistice, denumite randari, reprezinta materializarea unor idei care stau la baza unui proiect de design.

Softuri cu care se pot face randari

Ideile pe care un designer doreste sa le exprime sunt mai usor de explicat prin intermediul imaginilor tip randari. Printre programele de modelare 3d cele mai cunoscute se numera: Maya, 3D Studio Max, Cinema 4d produs de Maxon, etc. Toate aceste softuri ajuta in procesul de modelare 3d, dar cand vine vorba despre randari design interior, cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute si bine cotate programe de  rendering este V-ray.